Företaget som älskar dina fötter“Jag trodde inte det fanns en möjlighet att må så här bra” säger en av alla de nöjda kunder som varje vecka hör av sig till Feetcare.se. “För dina fötters skull” är den slogan som gäller och på hemsidan kan du beställa de otroligt populära sulorna som får svenskarna att önska sig fotmassagesulor i födelsedagspresent eller julklapp. 

 

Anders Eriksson startade Feetcare.se i augusti 2017. Han tog då över  försäljningsrätten för sulorna från ett annat företag som jobbat med dem i några år.  Anders har under många år varit företagare inom data- och elektronikutveckling. Men han har även tidigare  arbetat på sjukhus vilket gett honom ett stort hälsointresse. 


- För 15 år sedan såg jag en äldre sula som gjorde skillnad för de som använde den. När jag sen fick korn på Feetcare sulan förstod jag direkt att detta var något speciellt, säger Anders. 

Sedan dess har allt gått från klarhet till klarhet. Hemsida, marknader, mässor och nöjda kunder går i ett. 


På Sweden Horse Show kom över 80 000 besökare under fyra dagar. Fullt pådrag hela tiden med 10-12 timmars pass på Friends Arena och naturligtvis mängder av nya och nöjda kunder. Många ringer och mailar efteråt och är så tacksamma att sulorna hjälper dem. Anna som varit kund länge säger:

- De fungerar bra, i synnerhet på betonggolv där jag jobbar och står och går hela dagarna.


Det är oftast de nöjda kunderna som hjälper till att sprida informationen vidare. 

Många människor har idag ont i fötter eller knän. Feetcares sulor är stötdämpande, tunna och tryckavlastande. De får användarna att må bra och vara nöjda med dem.
- Vi kallar dem fotmassagesulor, säger Anders. De ger en skön och bra tryckavlastning och massage. 


Sulorna finns även hos en del återförsäljare idag och här vill Anders öka försäljningen framåt. Den nya annonskampanjen “För dina fötters skull” sprider det positiva budskapet från alla kunderna och ut till den breda allmänheten. Dessutom ger man 30 dagars nöjdkundgaranti.

- Varför inte beställa ett par du också, säger Anders och ler.

Dela
Sök bland artiklarna